Mondhygienist Utrecht heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.

“Ik laat mijn gebit al jaren twee keer per jaar controleren door Mondhygienist Utrecht. Aanvankelijk deed ik dat op verzoek van mijn reguliere tandarts, die vond dat het onderhoud aan mijn gebit wel wat beter kon. Ik moet zeggen dat ik inmiddels graag plaatsneem in de stoel van Mondhygienist Utrecht. Na afloop heb ik een heerlijk schoon gevoel rond en tussen mijn tanden, en de uitdaging is nu om dit gevoel tussen twee behandelingen door zo lang mogelijk intact te houden.”
Hans Prins, Utrechtse Dwarsstraat 10

“Mondhygienist Utrecht heeft een prachtige en moderne praktijkruimte, waar je je snel op je gemak voelt. Minstens zo belangrijk is het feit dat er mensen werken die veel ervaring hebben, enthousiast zijn en de zorg voor de patiënt op de eerste plaats zetten. Je krijgt er ook uitstekende adviezen voor gebitsverzorging.”
René de Groot, Raamweg 301

“Het onderhoud aan mijn tanden heb ik een tijdlang laten versloffen, maar dankzij Mondhygienist Utrecht zie ik daar nu wel de noodzaak van in. Het schijnt dat een slecht onderhouden gebit op termijn zelfs kan leiden tot hartproblemen, dus ik let erop dat ik mijn tanden elke dag schoonmaak en laat het minutieuzere werk graag door Mondhygienist Utrecht doen.”
André van der Klauw, Koningsgracht 55

“Ik ben zeer te spreken over de mondhygiëniste bij Mondhygienist Utrecht. Ze gaat altijd even zorgvuldig te werk, legt goed uit wat ze gaat doen en zorgt ervoor dat ik met een brandschoon gebit weer naar buiten ga.”
Annette van Leeuwen, Populierenlaan 67

“Vroeger was ik eigenlijk altijd bang om naar de tandarts te gaan. Als ik een afspraak had, dan kon de nacht ervoor zelfs nauwelijks een oog dicht doen. Dankzij Mondhygienist Utrecht is mijn angst helemaal verdwenen. De mondhygiënist werkt heel voorzichtig bij het schoonmaken van de ruimtes tussen mijn tanden en geeft van tevoren aan wat de procedure tijdens de behandeling zal zijn. Doordat Mondhygienist Utrecht mijn gebit professioneel schoonmaakt, heeft mijn reguliere tandarts eigenlijk helemaal geen werk meer aan me. Mede hierdoor heb ik er tegenwoordig helemaal geen problemen meer mee om naar de tandarts te gaan!”
Anton Donkers, Spoorstraat 132

Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!